Selectie

 

Stichting Topturnen Haaglanden & Westland heeft geen eigen leden. Het grootste deel van onze turners is lid van één van de volgende verenigingen: CGV Die haghe, DOS Monster, Devona. Ook getalenteerde turners van andere verenigingen in de regio Haaglanden/Westland zijn welkom op de trainingen van STHW. Op de NK (Nederlandse Kampioenschappen) wedstrijden komen de turners uit voor hun eigen vereniging.

 

De naam “Stichting Topturnen Haaglanden & Westland” zegt het al: STHW richt zich primair op “topturners”.  In onze visie zijn dat turners met potentie voor turnen in minimaal de ere, eerste of tweede divisie. Ook turners die turnen op het niveau van de derde divisie trainen bij STHW. De selectie van turners die voldoende talent hebben en ambitie tonen gebeurt in overleg tussen de hoofdtrainer van STHW (Danny van Boxtel) en de trainer van de turnvereniging van de turners c.q. de turners zelf.

 

Ben jij ook een getalenteerde turner (topturner) en wil je graag extra trainen om je turncarrière een boost te geven? Neem dan vrijblijvend contact op met de hoofdtrainer van STHW (zie bij Contact in het menu).

Terug