Dinsdag, 3de dag

Dinsdag begon zoals elke andere dag tot nu toe.
Opstaan, ontbijten, spullen pakken, twee keer trainen.
Er werd weer hard gewerkt, stappen werden gezet.
Na de eerste training namen we afscheid van Briq en Amy.
Na de training even ontspannen in het zwembad bij het huisje, het was wel wat koud.
Na het eten was het tijd voor mollenvoetbal.
Tijdens het mollenvoetbal arriveerden Marco, Bryan en Sebastiaan.
's-Avonds de prestaties van de dames op de Olympische Spelen bekeken. Daarna was het alweer bedtijd.

Woensdag, 4de dag

Woensdag werd er na het ontbijt spullen ingepakt.
Een langere training stond op het programma.
Daarna door naar het zwembad in Oss.
De badjuffen riepen elkaar al weer. De salto's vlogen je om de oren in het zwembad.
Na een mooie show was het tijd de glijbanen onveilig te maken.
Bij thuiskomst stond de patat op ons te wachten.
De avond stond in het teken van Bart Deurloo zijn meerkampfinale in RIO.

Maandag, 2de dag

Om 7.30 uur begon de Heidebloem rustig aan te ontwaken. 8.15 zat iedereen 'uitgeslapen' aan het ontbijt. De lunchpakketjes werden gereed gemaakt.
Er stonden twee trainingen op het programma. Vanaf vandaag zijn er ook een aantal turners van Oranje in de zaal.
De jongens genoten van hun aanwezigheid en de oefeningen die ze lieten zien. De middagtraining werd in stijl, met krachttraining, afgesloten.

Ook aan de goede voeding werd gedacht, een zakje chips bij thuiskomst in de Heidebloem voor het nodige zout. Daarna heerlijk pannenkoeken gegeten.

's Avonds werden de eerste twee turners opgehaald en werd Stefano, een gastturner van TOOS Waddinxveen verwelkomt. Vanwege de wisselingen en het uitgebreide diner was er geen avondprogramma ingepland.

Wel werd de avond in stijl afgesloten met spelletjes Junglespeed en regenwormen. Om 0.30 uur gingen trainers en begeleiding met een voldaan gevoel naar bed.
 
Groet, uw hoofdtrainer

Zondag, 1de dag

Amy, Zondag

De dag begon vandaag vroeg met het ontbijt om 8 uur. Nadat iedereen z’n spullen hadden gepakt en gingen we op weg naar de turnhal van Flikflak. De jongens hebben in totaal 4 uur getraind en in de pauze hadden de jongens nog genoeg energie om te voetballen. De jongens moesten nog even inkomen, maar de tweede training kwam iedereen goed op dreef. De eerste filmpjes met nieuwe elementen zijn al naar de ouders gestuurd. Na de trainingen hadden de jongens vrije tijd. De meesten gingen zwemmen en ook de trainers Denny en Amy moesten eraan geloven om met kleren en al het zwembad in gegooid te worden. Na de heerlijke lasagna werden de teams voor het volleyballen bekend gemaakt en hebben we in drie teams een competitie gedaan. Ook al zat de wind niet altijd mee, alle jongens waren erg fanatiek! Het beste team wordt morgen beloond met wat lekkers.  De olympische spelen wordt hier ook op de voet gevolgd met gisteren het turnen van de mannen die we met z’n allen op verschillende livestreams keken, hockey, handbal en vandaag het wielrennen van de vrouwen.  

 

Groeten ;-)